Allmänna villkor

ALLMÄNNA VILLKOR
Läs dessa villkor noggrant innan du börjar handla på www.kudd.se (“webbshop”). När du besöker vår webbshop och gör inköp ger du ditt medgivande till de allmänna villkoren och till vår Policy för sekretess. KUDD AB förbehåller sig rätten att emellanåt göra ändringar i dessa villkor. Användare ansvarar själva för att känna till eventuella ändringar. Datum för denna uppdatering finns i slutet av dessa villkor. Använd inte denna webbshop om du inte godkänner villkoren.

Information i webbshopen
På KUDD AB har vi gjort allt som står i vår makt för att undvika fel i webbshoppen. Emellertid kan det förekomma fel och ofullständigheter i information, texter, bilder, grafik och annat material. I sådana fall och i den utsträckning som lagen tillåter, kan vi inte hållas ansvariga för skador som uppstår därav, såtillvida sådan skada inte är ett resultat av grov vårdslöshet eller avsiktlig försummelse från vår sida.

Det är KUDD AB:s avsikt att korrekt återge de varor som finns till försäljning i denna webbshop. Det går emellertid inte att garantera att färgerna i denna webbshop exakt återger varornas verkliga färger. Dessa avvikelser kan bero på din dators färg- och bildinställningar och därför kan vi inte garantera att färgerna är exakt samma som på din datorskärm.

Åtkomst till vår webbshop
Vi förbehåller oss rätten att när som helst och oavsett anledning ta bort eller ändra de tjänster vi erbjuder på vår webbshop utan föregående meddelande. Vi ansvarar inte för om denna webbshop är otillgänglig vid någon tidpunkt eller under någon tidsperiod.

Länka till vår webbshop
Du kan länka till vår webbshop, förutsatt att du gör det på ett sätt som är rättvist och lagligt och inte skadar vårt goda rykte eller drar fördel av det.

Länkar från vår webbshop
I fall där vår webbshop innehåller länkar till andra webbplatser och resurser som tillhandahålls av tredje part, tillhandahålls dessa länkar endast i informationssyfte. Förekomsten av en länk till en annan webbplats innebär inte vårt underförstådda eller uttryckliga godkännande av webbplatsens leverantör, produkt eller tjänster. Vi har ingen kontroll över innehållet på sådana webbplatser eller resurser och tar inget ansvar för dem eller för någon förlust eller skada som kan uppstå som resultat av din användning av dem eller din tillit till innehållet i dem.

Beställning
Denna webbshop är öppen 24 timmar per dag. Det kan emellertid hända att den måste hålla stängt på grund av underhåll.

När du gör en beställning måste du tillhandahålla dina personliga uppgifter, kontaktinformation samt betalningsinformation. Kom ihåg att det är ditt ansvar att se till att informationen är korrekt.

Genom att göra en beställning i denna webbshop, erbjuder du dig att köpa de varor som du har valt ut enligt dessa villkor. Vi kan efter eget gottfinnande acceptera eller avslå ditt erbjudande.

Kvittot som du tar emot när du klickar på ”Köp” är en automatisk bekräftelse som innebär att vi har tagit emot ditt inskickade anbud. Däremot innebär bekräftelsen inte att vi har accepterat ditt anbud och vi förbehåller oss rätten att avböja ditt anbud efter att du har tagit emot det automatiska kvittot. Vi kan inte garantera att alla varor som visas i denna webbshop finns på lager när du gör din beställning. Om varan som du har beställt har tagit slut kontaktar vi dig så snart som möjligt och ser till att du får full återbetalning. KUDD AB har rätten att avböja ditt anbud om vi inte får betalningsgodkännande.

Vi kan inte ta emot beställningar per brev eller fax. Fax av den enkla anledningen att vi inte har någon.

Villkor rea
Under vår rea är vår högsta prioritet att leverera alla era beställningar så snabbt som möjligt. För att klara av det har vi en särskild policy som gäller under vår online-rea. Vi kan inte göra några ändringar i beställningar, vilket innebär att vi inte kan:
– ändra färg eller storlek på några artiklar
– lägga till kuponger/bonuscheckar
– lägga till eller ta bort en artikel från din beställning

Om du av misstag har lagt en beställning med fel artiklar, färger, etc., är du välkommen att lägga en ny beställning online och returnera den felaktiga beställningen när du har tagit emot den.

De fullständiga villkoren finner du här.

 

Senast ändrad: 2018-10-18